Vacature Verkoopmedewerker

Wie zijn wij?

Talenteon is een (online) educatieve uitgeverij die producten, methoden en trainingen aanbiedt aan scholen op het gebied van Loopbaan Oriëntatie & Begeleiding (LOB) in het voortgezet onderwijs. We ondersteunen en ontzorgen mentoren en docenten in het begeleiden van leerlingen bij hun Loopbaan oriëntatie. In onze methoden staat de leerling aan het roer. We helpen de leerlingen om bewuste keuzes te kunnen maken in hun studieloopbaan door ze de juiste vragen te stellen en ze de juiste informatie te geven op het juiste moment. Door leerlingen te begeleiden bij het maken van schoolloopbaankeuzes en het aanbieden van handvatten om ook in de toekomst op een juiste manier tot een keuze te komen, wordt studie-uitval aanzienlijk verminderd.


Wat is onze missie?

Wij willen scholen en docenten ontzorgen door materiaal en trainingen te ontwikkelen, die de scholen helpt om invulling te geven aan LOB dat voldoet aan de eisen van de Inspectie van het Onderwijs. Met als doel leerlingen beter voor te bereiden op de keuzes voor hun toekomst en studie-uitval te verminderen.


Zoeken wij jou?

Wij zijn een leuk, gezellig en maf team dat met veel bevlogenheid werkt aan de missie van Talenteon. Door het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een gedegen vervanger/ster! We zijn een klein bedrijf dus je zult in aanraking komen met account management, sales, product management, product ontwikkeling en project management. Ben jij dit multi-talent en kan jij dit schip mee op koers houden? Laat ons dan weten op welke manier jij een bijdrage kan leveren aan onze missie, visie en het verder ontwikkelen van onze producten en diensten. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons gezellige team!

Stuur je motivitatiebrief en CV of (of andere creatieve manier om je aan ons voor te stellen) naar contact@talenteon.nl.


Terug naar vacatures