Het Kunstdossier

Alle kunstwerken op één plek


Vraag een proefaccount aan

Laat zien waar je trots op bent!

Wat is het kunstdossier?

Met het kunstdossier creëren leerlingen eenvoudig een mooi digitaal dossier met al hun kunstwerken en culturele ervaringen. De culturele en kunstzinnige ontwikkeling wordt visueel voor zowel de leerling als de docent. Zien dat je ergens beter in wordt, dat motiveert!

In het kunstdossier kunnen leerlingen niet alleen kunstwerken toevoegen die zij voor school hebben gemaakt, maar ook kunstwerken die zij in hun vrije tijd hebben gemaakt of bezocht. Het gaat hierbij niet alleen om gemaakte tekeningen of schilderingen, maar ook om gemaakte video's, liedjes en bezochte musea en voorstellingen. Het kunstdossier is daarom goed inzetbaar voor CKV, drama, beeldende vorming en tekenen. 

 


Personaliseer je kunstdossier

Upload je eigen foto, kies een banner en start met het maken van je eigen persoonlijke kunstdossier.

people performing on stage

Breed inzetbaar

Van teken- of muziekopdrachten tot verslagen van theatervoorstellingen. Je kunt het allemaal kwijt in het Kunstdossier. Er kunnen namelijk vele type bestanden worden toegevoegd, zoals foto's, video's, geluidsfragmenten, teksten en PDF's. Deze digitale tool is daarom breed inzetbaar. Wil je het kunstdossier gebruiken voor een vak dat nog niet in het lijstje staat? Geen probleem. Wij kunnen het kunstdossier aanpassen aan de behoefte van jouw school.

person holding iphone 6 with black case

Eenvoudig een kunstwerk toevoegen

Het kunstdossier is van de leerling zelf. Door de gebruiksvriendelijke en intuïtieve vormgeving kunnen leerlingen zelfstandig kunstwerken toevoegen aan het Kunstdossier. Hierdoor is er minder begeleiding nodig van docenten.

Heb je al veel kunstwerken toegevoegd? Door de handige filter kun je kunstwerken makkelijk terugvinden.

person using laptop computer

Leerlingwerk inzien

Docenten kunnen het werk van alle leerlingen inzien. In het opmerkingenvenster kan de docent per kunstwerk reacties plaatsen.

Wat heb je nodig?

   Wil je met het Kunstdossier aan de slag? Dan heb je onderstaande producten nodig. 
Klik op het product en bestel ze eenvoudig in onze webshop.

Leerling account

Voor elke leerling

Kunstdossier

Voor elke leerling

Docent account

Voor elke docent

Nieuwsgierig? Vraag een gratis proefaccount aan. 

Voer gestructureerde 
loopbaangesprekken

De Loopbaangesprekswaaier helpt mentoren om gestructureerde loopbaangesprekken te voeren met hun leerlingen. Hierin komen de vijf loopbaancompetenties aan bod. 

Ontdek meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief en houden deze altijd interessant. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Bedankt voor je inschrijving !

Je wordt nu geïnformeerd over het laatste nieuws.